قرار است که یازدهمین دورۀ جام ملت های کرکت زیر ۱۹ سال آسیا از فردا جمعه نهم قوس به میزبانی امارات متحدۀ عربی آغاز شود.
به گزارش انصار، در این جام هشت تیم نخبه کرکت زیر ۱۹ سال آسیا اشتراک کرده اند که در دو گروپ چهار تیمی باهم رقابت می کنند.
افغانستان در گروپ B این جام با تیم های بنگله دیش، نیپال و سریلانکا هم گروه شده است.
نخستین مسابقه افغانستان فردا جمعه نهم قوس ساعت ۰۹:۳۰ صبح به وقت کابل مقابل تیم بنگله دیش انجام می شود. در ادامه تیم افغانستان در دور گروهی با تیم های سریلانکا و نیپال رقابت خواهد کرد.
در گروپ A تیم های ملی کرکت نوزده سال پاکستان، امارات متحدۀ عربی، هند و جاپان قرار دارند. از این گروپ هند و پاکستان یکی از رقابتهای جالب این گروپ را به روز شنبه دهم قوس برگزار می کنند.
از هر گروپ دو تیم برتر آن به نیمه نهایی صعود می کنند، بازی فاینل به تاریخ هژدهم قوس برگزار می شود.
افغانستان در تاریخ این جام تنها یک بار در سال ۲۰۱۷ به جام قهرمانی دست یافته است. هندوستان با هشت قهرمانی موفق ترین تیم تاریخ جام کریکت آسیا در کتگوری ۱۹ سال است، تیم های پاکستان، بنگله دیش و افغانستان هرکدام تنها یک بار به قهرمانی رسیده اند.
سال گذشته این جام با اشتراک شش تیم به میزبانی پاکستان برگزار شد که تیم ملی کرکت زیر ۱۹ سال افغانستان در دور گروهی از تیم های سریلانکا و بنگله دیش شکست خورد و نتوانست که به نیمه نهایی صعود کند.
کارشناسان کرکت بر این باور اند که تیم ۱۹ سال کرکت افغانستان در سال روان میلادی دست آورد های چشمگیر داشته و چهره های چون الله محمد کاکر در بخش توپ اندازی و فیصل شینوزاده، محبوب تسکین و عزیز الله نیازی در بخش بیتینگ، تیم افغانستان را تبدیل به یکی از تیم های نخبه آسیا ساخته است.
تیم ملی کرکت زیر ۱۹ سال افغانستان اخیرأ در جام سه جانبه کرکت توانست که دوبار امارات متحدۀ عربی را شکست بدهد و دو بار نیز مقابل پاکستان برنده شد و به جام قهرمانی آن رویداد دست یافت.
همچنان الله محمد کاکر پس از درخشش در تیم های جوانان و ۱۹ سال کرکت افغانستان از طرف تیم ممبی اندیز با مبلغ ۵۷۰ هزار دالر امریکایی در لیگ برتر کرکت هند خریداری شد.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/34582